Широка визија
Одличен квалитет
Чесна услуга

Нашата цел е секогаш да обезбедиме квалитет

За Нас

Лидер во индустријата

Со нашето 60 годишно постоење, овде во Дамјанов се гордееме со нашиот квалитет. Како водечки произведувач на медицински маски и текстилни продукти, нудиме палета од врвни услуги и продукти.

+389 71 319 907

Photo 9-18-20, 15 55 37

Ве интересира некој/а од нашите производи или услуги?

Не се двоумете да не контактирате, кликнете на копчето подолу и пополнете ја формата за информации

Нашата специјалност

Нашата компанија е специјализирана компанија за изработка на продукти од текстил и медицински маски, ова е дел од нашиот асортиман

Медицински маски

A short description to prove that you are the best.​

Мантили

A short description to prove that you are the best.​

Работничка облека

A short description to prove that you are the best.​

Скафандери

A short description to prove that you are the best.​

Кошули

A short description to prove that you are the best.​

Што Велат нашите клиенти

Ова се дел од коментарите оставени од нашите задоволни клиенти.

Презадоволна сум од соработката со Дамјанов, Медицинските маски кои ги произведуваат се со висок квалитет и по сите светски стандарди.
Margaret Curtis​
Кошулите кои ги произведува Дамјанов се со супер квалитет, има голем избор и можете да најдете парче за секоја пригода.
Matthew Fox​
Дамјанов ми оставиле многу добар впечаток, како за нивните продукти така и за врвната услуга. Од срце ви ги препорачувам.
С.М.

Дел од нашите клиенти и соработници

Клиенти
+
Кошули
+
Маски
+